Koreografija “delija” u čast legende severa (FOTO, VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koreografija “delija” u čast legende severa (FOTO, VIDEO)

Dupke puna Marakana dočekala je prvi zvižduk engleskog sudije Entonija Tejlora na revanš meču plej-ofa za Ligu šampiona, a na severu, standardno, bila je koreografija. Ovaj put u čast nedavno preminule legende severne tribine Mirka Talijana.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Briža protiv LASK je 1.70. Meč se igra u sredu od 21 čas.
On je poznat među navijačima da je prvi doneo megafon na sstadion Crvene zvezde. Kasnije, bio je prikovan za invalidska >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kolica, ali ga to nije sprečilo da uvek bude uz voljeni klub. Bio je jedan od najodanijih poslednjih nekoliko decenija i stekao status “ikone” među najvatrenijim navijačima srpskog šampiona.
“Delije” ga nisu zaboravile, njegov lik bio je na severnoj tribini na startu meč Crvena zvezda – Jang Bojs. Dirljiva scena. Na transparentu je pisalo “NAVIJAJ”.
U prvom meču u Bernu bilo je 2:2. Tekstualni prenos meča pratite OVDE.
U čast Mirka Talijana @crvenazvezdafk pic.twitter.com/kBbgap5Pug
— zeljko mutavdzic (@zex_78) August 27, 2019


The post Koreografija “delija” u čast legende severa (FOTO, VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

PLEJ-OF ZA LŠ Statistike, zanimljivosti, asistencije, predlozi…

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2019, 19:40

CLUB BRIŽ – LASK. Sreda 21:00. Austrijski vicešampion LASK iznenadio je Bazel u prethodnoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, ali čini se da je Briž prepreka koju tim iz Linca ne može da preskoči. U prvom meču belgijski vicešampion je slavio u gostima sa 1:0. LASK je napravio dobru uvertiru...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.