Kasiljas poslao Maldinija u legendu

Izvor: MozzartSport.com, 14.Mar.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasiljas poslao Maldinija u legendu

U Torinu 175. evropska utakmica za Portovog golmana

Pre tačno 17 godina postao je najmlađi golman koji je debitovao u Ligi šampiona. Real je savladao Valensiju sa 3:0 dok je među stativama Kraljevskog kluba bio momak koji će tek četiri dana kasnije proslaviti 19. rođendan.

Večeras u Torinu, taj isti momak odigrao je 175. evropsku utakmicu. Iker Kasiljas ušao je u legendu kao igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa najviše evropskih mečeva u istoriji fudbala, pošto je sa trona svrgnuo čuvenog Paola Maldinija.

Gostovanje kod Juventusa za Kasiljasa predstavlja 163. nastup u Ligi šampiona. Koliko je to veliko dostignuće najbolje govori podatak da su preostala desetorica iz Portove startne postave u Torinu zajedno odigrali - 159 utakmica u Ligi šampiona.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.