Karvahal: Ubio nas Tadićev gol

Izvor: RTS, 06.Mar.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karvahal: Ubio nas Tadićev gol

Defanzivac Real Madrida, Dani Karvahal, izjavio je da je gol Dušana Tadića bio presudan za ishod meča u Madridu (1:4) i odveo Ajaks u četvrtfinale Lige šampiona.
Srpski reprezentativac partijom karijere, sa dve sjajne asistencije i golom za u tom trenutku 0:3, srušio je Real i ostavio ga bez šanse da dođe do četvrtog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uzastopnog "ušatog trofeja".

"Ajaks je bio bolji od nas, nismo igrali dobro, a i nije nam bilo lako posle dva poraza od Barselone. Napravili smo dve greške, a treći gol nas je 'ubio'", objasnio je Karvahal da je sve bilo rešeno kada je Tadić postigao gol.
Prema njegovim rečima, ova sezona je za "kraljevski klub" praktično gotova.
"Sve smo izgubili za nedelju dana", iskren je desni bek, nakon što je prethodno Real eliminisan od Barselone u polufinalu Kupa kralja, a potom i od istog rivala izgubio u Primeri za kraj ambicija o tituli.
"Nastavićemo da se borimo i budemo profesionalci, ali sezona je završena. Međutim, ne smemo da se krijemo iza te činjenice", zaključio je on.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Karvahal: Sezona izgubljena, "ubio" nas je Tadićev gol; Butragenjo: Čestitke Ajaksu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2019

Defanzivac Real Madrida Dani Karvahal izjavio je da je gol Dušana Tadića prelomio meč u Madridu (1:4) i odveo Ajaks u četvrtfinale Lige šampiona...Srpski reprezentativac partijom karijere, sa dve sjajne asistencije i golom za u tom trenutku 0:3, srušio je Real i ostavio ga bez šanse da dođe do...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.