Kanga kažnjen tri meča u evrokupovima

Izvor: N1 televizija, 19.Avg.2016, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanga kažnjen tri meča u evrokupovima

Zbog crvenog kartona u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona Gejlor Kanga nije igrao u prvom meču plej-ofa protiv Sasuola, a posle odluke disciplinske komisije UEFA, neće igrati ni u revanšu protiv Italijana

Evropska kuća fudbala suspendovala je Gabonca za čak tri meča, što znači da neće igrati prvi meč u grupnoj fazi Lige Evrope, ukoliko Zvezda načini podvig i nadoknadi poraz od 3:0 iz prvog meča. Ukoliko u tome ne uspe, što bi bilo očekivano, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kazna će se odnositi na prvi evro-meč naredne sezone.

Kanga je crveni karton protiv Ludogoreca dobio tako što je po završetku poluvremena udario Đakova. Mnogi smatraju da je taj detalj i odlučio dvomeč, a može se reći i koštao Zvezde evropske jeseni, prve od 2007.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.