Juve pao u Rimu, vučica ne odustaje od Lige šampiona

Izvor: Mondo, 12.Maj.2019, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve pao u Rimu, "vučica" ne odustaje od Lige šampiona

Veoma važan trijumf Rome. Nanela je šampionu tek treći poraz ove sezone!

Roma slavi tri zaista velika boda u duelu sa šampionom Juventusom!

"Vučica" je strpljivo vrebala svoje prilike, bila u podređenom položaju u prvom poluvremenu, ali se u nastavku digla i golovima Alesandra Florencija i Edina Džeka savladala "Staru damu".

Tim uspehom sačuvala je nadu da može da se plasira u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ligu šampiona!

ROMA - JUVENTUS 2:0 (0:0)

Punih pet godina Juventus nije slavio na "Olimpiku", a kako je golman domaćih Antonio Mirante branio u prvom poluvremenu, moglo se naslutiti da će tim Masimilijana Alegrija i na ovom meču ostati bez trijumfa.

Juventus je bio konkretniji u prvom poluvremenu. Mirante je u nekoliko navrata sjajno intervenisao i spasao svoj tim. Pokušavali su Huan Kvadrado i dva puta Paolo Dibala, ali je iskusni čuvar mreže Rome sve udarce maestralno zaustavljao.

Juventus je predstavio "domaću" garnituru dresova, koji će fudbaleri "stare dame" nositi naredne sezone na utakmicama u Torinu. Izazvala je veoma burne komentare!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.