Juve čeka FFP, stiže li Ronaldov naslednik?

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve čeka FFP, stiže li Ronaldov naslednik?

Kakva bi ovo "bomba" bila!

Juventus ima možda i najjači tim na svetu. Definitivno su jedni od glavnih favorita za osvajanje Lige šampiona, a ono kako se oni "šetaju" kroz Seriju A je impresivno!

Poznati su i kao klub koji ima izuzetnu transfer politiku, pa su tako ovog leta doveli najboljeg igrača sveta, baš u Torino. Ipak, oni već sada razmišljaju o budućnosti, svesni da će i Ronaldu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biti potrebna zamena, kad-tad.

PSŽ je zahvaljujući ogromnom kapitalu i obaranjem brojnih rekorda kada je potrošnja u pitanju uspeo da napravi tim prepun zvezda, ali isto tako bi zbog kršenja finansijskog fer-pleja mogli da ostanu bez tih zvezda.

Kako prenosi "Lekip", PSŽ bi mogao da bude kažnjen, a tada bi na izlaznim vratila bili Nejmar i Mbape.

Mbape je izuzetan fudbaler. Ima samo devetnaest godina, a već sada je pokazao da će biti veliki igrač. Blistao je i u dresu Monaka, a nedavno je postao i svetski šampion. Bukvalno imate osećaj da kako Mbape kroči na teren, tako obara neki rekord, on je prosto nezaustavljiv.

"Juventus prati situaciju u Parizu. To je veoma kompleksna operacija, ali ne i nemoguća."

Takođe, izjava predsednika "Stare dame" ukazuje na to da su oni "bacili oko" na sjajnog Francuza:

"Mi želimo da dovedemo novog Ronalda, samo mlađeg", rekao je Anjeli.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.