Junajted već kupio prvo pojačanje za januar!?

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted već kupio prvo pojačanje za januar!?

Navodno su odnosi između Vudvorda i Murinja izglađeni i Portugalac nije u opasnosti...

Engleski mediji tvrde da su Vudvord i Murinjo razgovarali, da je pod uticajem vlasnika spuštena lopta i da Portugalac ne mora da brine za posao. Čeka ga Barnli, mnogi prognoziraju smenu ako izgubi meč, ali čini se da se to neće desiti, jednostavno klub nema rešenje, a ni nameru da plaća "Posebnom" odštetu.

Krugovi bliski Vudvordu tvrde da je sastanak završen sa dosta optimizma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će klub kupovati u januaru, da je cilj top 4 i što duži boravak u Ligi šampiona.

Priča se da bi Glejzeri želeli da izbegnu potrese, u ovom trenutku Junajted je stigao Dalas Kaubojse kao najvredniji sportski brend na svetu, a pronose se glasine da će prodati klub za 5 milijardi evra, što bi bio najunosniji posao u istoriji sporta.

To nije potvrđeno, tek, navodno se prvo pojačanje za januar zna. Mančester Junajted će platiti 30 miliona, klauzulu za Lorenca Pelegrinija, vezistu Rome, što se tumači kao podmlađivanje tima.

Da li to znači da bi Erera ili Matić mogli da brinu za mesto u nekom od narednih prelaznih rokova, ili da će Pogba, ako nastavi ovako biti prodat u leto 2019. niko ne zna, tek Pelegrini jeste bio želja Murinja, ali je Roma zadržala momka koji se dokazao u Sasuolu i prodala Naingolana i Strotmana...

Jasno, ako Murinjo plati klauzulu, Rimljani se neće pitati ništa...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.