Jović ima podršku Reala u teškom trenutku!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović ima podršku Reala u teškom trenutku!

Nemac pun reči hvale.

Vezni fudbaler Real Madrida Toni Kros uveren je da trener Zinedin Zidan može ponovo da napravi uspehe sa kraljevskim klubom na evropskoj sceni i u Španiji.

Nemački vezista istakao je da se legendarni Francuz u teškom trenutku vratio u Madrid, kada je sve bilo "izgubljeno".

"Nije lako voditi tim do uspeha koje je Zidan ostvario, teško je dostići taj nivo (tri trofeja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona u nizu prim. aut). Kada se vratio, bilo je kao da nas nikada nije ni napustio, ali je situaciju u kojoj nas je ostavio u maju 2018. godine bila znatno drugačija od one u kojoj nas je zatekao u martu ove godine. Zidan se vratio u teškom trenutku, sve je bilo izgubljeno", rekao je Kros, a prenose španski mediji.

On je istakao da je dobra igra recept za ponovno osvajanje trofeja.

"Zidan uvek želi da bude prefekcionista, on konstantno razmišlja. Mi želimo da igramo bolje i konstantnije. To je ključ i iz toga sve sledi. Ako igrate dobro, onda ćete se boriti i za trofeje", rekao je Kros.

Ono što najviše zanima navijače u našoj zemlji jeste njegovo mišljenje o novom saigraču, Luki Joviću.

"Jović se brzo uklopio, ali je imao nesreću u predsezoni jer se povredio. Bilo je teško za njega da bude uključen u sve to. Ali, Jović je opcija koja će nas ojačati i to u pogledu onoga što najbolje radi, da postiže golove", iskren je Kros.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zidanov spisak, vratio se Luka Jović, veliko iznenađenje, trojica otpisana!?

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2019, 09:58

Nema ni govora o povredama, jasno je, nešto se sprema u Realu....Zinedin Zidan je objavio spisak igračas koji će putovati na duel sa Red Bulom. Luka Jović se vratio, očigledno da je povreda prošlost, ali je indikativno koje igrače Francuz neće voditi na prijateljski meč...Nema Džejmsa Rodrigeza...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.