Interisti, poslušajte svoju legendu!

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2018, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interisti, poslušajte svoju legendu!

Otkrio i planove Intera za narednu sezonu.

Potpredsednik Intera i legendarni fudbaler "Neroazura" Havijer Zaneti istakao je u razgovoru za Interov navijački sajt da smatra da je timu iz Milana mesto u Ligi šampiona.

Pulene Lućana Spaletija očekuje meč sezone u nedelju kada ih dočekuje Lacio, Interu igra jedino pobeda kako bi naredne sezone obezbedio učešće u najelitnijem evropskom takmičenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Nadam se da ćemo odigrati sjajnu utakmicu. Mislim da igrači i ceo stručni štab zaslužuju da se nađu u Ligi šampiona naredne sezone. Lućano Spaleti ima puno iskustva pomoću kojeg i priprema ekipu za velike domete", istakao je popularni "Traktor".

Osvrnuo se potom i na Interove planove u narednoj sezoni.

"Inter pripada Ligi šampiona. Ako sada uđemo, imamo velike šanse da napravimo još jaču ekipu, čak i ako ne uđemo, zadržaćemo iste igrače jer smo na početku jednog dugotrajnog procesa", zaključio je Zaneti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.