Iliev i Jovanović ispratili trenera

Izvor: Sportal.rs, 08.Nov.2011, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iliev i Jovanović "ispratili" trenera

Poraz u gradskom derbiju od polednjeplasirane Krakovije bio je "koban" po trenera Visle Roberta Maskanta. Uprava šampiona poljske Ekstraklase zahvalila se Holanđaninu na saradnji nezadovoljna poslednjim rezultatima ekipe, koja je doživela tri vezana poraza, dva u prvenstvu i jedan u Ligi Evrope, ubedljiv, protiv Fulama (1:4).
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Iliev i Jovanović bez trenera

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Nov.2011, 20:16

Poraz u gradskom derbiju od poslednje Krakovije bio je koban po trenera Visle Roberta Maskanta. Uprava šampiona Poljske zahvalila se Holanđaninu na saradnji nezadovoljna zbog tri vezana poraza (dva u prvenstvu i jedan u Ligi Evrope).. . - Najbolji poklon igrača bili su izrazi njihovih lica kad smo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.