Iguain  rezerva od 95 miliona evra

Izvor: B92, 27.Sep.2017, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iguain " rezerva od 95 miliona evra

Trener Juventusa Masimilijano Alegri mogao bi meč protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona da počne sa Gonsalom Iguainom na klupi za rezerve.

Italijanski mediji su spekulisali da će Alegri da promeni formaciju u 3-4-3 zbog problema sa bekovima, pa bi napad predvodio trio DIbala-Mandžukić-Iguain.

Međutim, Stefano Sturaro bi trebalo da popuni rupu u odbrani i tako "spasi" sistem 4-2-3-1, ali bi to moglo da ostavi Iguaina, igrača plaćenog 95 miliona evra, van >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << terena.

Iguain je bio rezerva i u torinskom derbiju u subotu, koji je Juventus rutinski dobio 4:0, uz dva gola i asistenciju Dibale, od čega mu je drugi namestio upravo Argentinac, nakon što je ušao u igru u 80. minutu.

Prednost u u špicu u odnosu na "Pipitu" dobio je Mario Mandžukić, sa Dibalom iza leđa, a Daglasom Koštom i Huanom Kvadradom na krilima, što je perfektno funkcionisalo.

Zbog toga se očekuje da Juventus u istoj formaciji počne i protiv Olimpijakosa u sredu uveče, u drugom kolu Lige šampiona.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tetovaža i opet klupa za čoveka od 90 miliona!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2017

Uvrede odzvanjaju od Napulja, ali to mu je poslednja briga. Posle više od godinu dana dve u nizu na klupi!..Pretpostavljalo se da Pipita Iguain posle hlađenja protiv Torina mora da bude u timu večeras protiv Olimpijakosa. Ali, startni poraz u Barseloni je italijanskom šampionu nametnuo obavezu da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.