Idemo na pobedu iako smo oslabljeni

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 23:46

"Idemo na pobedu iako smo oslabljeni"

Vaterpolisti Radničkog u pretposlednjem kolu Lige šampiona gostuju ekipi Hanovera u subotu od 19 časova.

Radnički je porazom u prošlom kolu i teoretski ostao bez šansi za „fajnal-ejt“, dok je nemački tim prikovan za dno tabele, sa samo tri boda, te odavno ne gaji te ambicije.

Kragujevčani su u rezultatskoj krizi, u Hanover odlaze bez dva jako bitna igrača, ali sa važnim zadatkom da sačuvaju visoki klupski renome i da se što bolje pripreme za revanš sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizanom, kako bi pokušali da i naredne sezone vrate Ligu šampiona u Kragujevac.

"Idemo na pobedu iako smo oslabljeni neigranjem Luke Pljevančića i Josipa Vrlića koji se oporavljaju od preloma. Izgubili smo sve šanse za plasman na „fajnal-ejt“, ali nam utakmice u Ligi šampiona dosta znače, pogotovo mlađim igračima. Pokušaćemo do kraja da osvojimo i što više bodova, što je jako bitno i za ugled kluba", rekao je Nikola Lukić, vaterpolista Radničkog.

Nemački tim je u prethodne četiri godine bio redovni učesnik završnog turnira Lige šampiona, ali ove godine, baš kao i Radnički, igra promenljivo.

"Hanover u svojim redovima ima nekoliko odličnih stranaca, vrlo iskusnih igrača sa ovih prostora, uz dodatak nemačkih reprezentativaca. Zadavali su dosta muka mnogim favorizovanim timovima i sigurno je da nam neće biti nimalo lako na ovom gostovanju. Pokušaćemo pritom da se kroz okršaj sa njima što bolje pripremimo za predstojeću utakmicu sa Partizanom, koja nam je od krucijalne važnosti ", zaključio je Lukić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Aleksandar Mitrović se posle suspenzije vratio na teren i odmah postigao gol

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2023, 09:14

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović vratio se na teren posle suspenzije i odmah postigao pogodak u pobedi Fulama na gostovanju Sautemptonu (2:0).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.