INIJESTA I PUJOL PRESKAČU MEČ SA REAL SOSIJEDADOM

Izvor: Kurir, 29.Apr.2011, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INIJESTA I PUJOL PRESKAČU MEČ SA REAL SOSIJEDADOM

MADRID - Fudbaler Barselone Andres Inijesta propustiće predstojeću prvenstvenu utakmicu protiv Real Sosijedada, pošto se nije dovoljno oporavio od povrede, saopštio je španski šampion.

- Klupski lekari su nas obavestili da je Inijesta još jedan igrač na listi povređenih u našoj ekipi. On će nastaviti s terapijama kako bi se sanirala povreda lista desne noge- navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Inijesta je zbog povrede propustio prvu polufinalnu utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Lige šampiona protiv

Real Madrida u gostima i njegov nastup u revanšu, u utorak na Kamp Nou, takođe je neizvestan.

Barselona je u sredu pobedila Real sa 2:0, a oba gola postigao je Argentinac Lionel Mesi.

Subotnju utakmicu protiv Real Sosijedada propustiće i kapiten Karles Pujol, pošto trener Pep Gvardiola želi da ga odmori pred revanš s Realom.

Pujol se u prvoj utakmici protiv Reala vratio u tim, posle povrede koju je doživeo u januaru. Protiv Real Sosijedada neće igrati ni ranije povređeni Bojan Krkić, Adrijano, Maksvel i Erik Abidal.

Barselona je prva na tabeli Primere sa osam bodova više od drugoplasiranog Real Madrida.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.