Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IKARDI NAPUŠTA INTER: Ovde sam da bih pobeđivao, ali…

Jedan od najboljih fudbalera neroazura razmišlja o promeni sredine.


– U Interu sam da bih pobeđivao, ali ako dođe neka ponuda, razgovaraću o njoj sa klubom, ili sa kim god treba, rekao je kapiten Intera za “Medijaset”.
SERIJA A: Inter zakoračio ka Ligi šampiona i poručio Napoliju – ništa od ‘Skudeta’ (VIDEO)

– Trenutno samo razmišljam o igri. Imamo još mečeva, i dok je matematički moguće, trudićemo se da dođemo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << do mesta koje vodi u Ligu šampiona, rekao je Ikardi, koji je potom pohvalio Romu, a kao problem svoje ekipe iskazao veliki nedostatak odlučnosti:
– Nismo bili dovoljno odlučni, to nam je problem cele sezone. Prosto, moramo igrati odlučnije, moramo davati golove ako želimo da pobeđujemo, zaključio je Ikardi.
MAKSI POKAZAO ŠTA MISLI O IKARDIJU: Umesto rukovanja, počešao se po međunožju! (VIDEO)

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.