Hrvat neće u Liverpul, ostaje u Dinamu!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat neće u Liverpul, ostaje u Dinamu!

Mladi fudbaler Dinama iz Zagreba ne želi da napusti klub u ovom trenutku.

Iako je mogao da potpiše ugovor sa Liverpulom u ovom prelaznom roku, to se neće desiti.

Ante Ćorić ne želi da napusti Dinamo u ovom trenutku, iako je njegov sadašnji tim prihvatio ponudu od strane Liverpula koja je iznosila 15 miliona funti.

Svi su očekivali da 19-godišnji ofanzivni vezista potpiše ugovor sa Liverpulom, mnogi su ga danas videli i na medicinskim pregledima, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se transfer nije desio.

Barem ne još uvek, Ćorić ima za cilj da igra Ligu šampiona sa svojim Dinamom.



"Ja sam veoma srećan jer me takav jedan klub želi, ali ja želim da igram Ligu šampiona sa svojim omiljenim klubom, Dinamom",
rekao je Ćorić.

"Bilo je na meni da odlučim, sve što je trebalo još da uradim jesu pregledi, ali želim da pružim Dinamu još mnogo toga", istakao je ovaj mladić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ćorić ne želi da napusti Dinamo

Izvor: TV Arena Sport, 30.Avg.2016, 00:02

Ante Ćorić, devetnaestogodišnji ofanzivni vezista, ne želi da napusti Dinamo u ovom trenutku i potpiše ugovor sa Liverpulom...Naime, njegov sadašnji tim prihvatio je ponudu od strane Liverpula koja je iznosila 15 miliona funti, ali do transfera nije došlo..."Ja sam veoma srećan jer me takav jedan...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.