Hoće li Ibra konačno pogoditi klub?

Izvor: B92, 22.Feb.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li Ibra konačno pogoditi klub?

Može li Milan da osvoji Ligu šampiona i tako da nastavi 'prokletstvo' Zlatana Ibrahimovića?

Švedski napadač je 2009. godine prešao iz Intera u Barselonu i u prvoj sezoni bez njega 'nerazuri' su postali prvaci Evrope.

Godinu dana pre toga Barsa, Ibrahimovićev novi klub, bila je šampion Evrope, a to je postao i 2011. godine, u sezoni u kojoj je 'Ibrakadabra' prešao iz katalonskog kluba u Milan. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pred početak ove sezone Ibrahimović je napustio Milan i prešao u PSŽ, a ’roso-neri’ su napravili veliko iznenađenje i u prvom meču osmine finala savladali su Barselonu sa 2:0.

Još je rano za prognoze, ali ako Milan ove sezone osvoji LŠ, jedna stvar je sigurna – Ibrahimović odlazi iz PSŽ-a, a slavlje u Parizu moći će da počne.

Fotografiju koja prikazuje Ibrahimovićev malerozni put pogledajte ovde.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.