Gvardiola o Pešiću: Neverovatno je

Izvor: B92, 12.Dec.2023, 20:55

Gvardiola o Pešiću: Neverovatno je

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola dotakao se i selektora košarkaša Srbije Svetislava Pešića na konferenciji za medije pred duel sa Zvezdom.

"Građani" gostuju u Beogradu gde će odigrati meč šestog kola Lige šampiona protiv srpskog predstavnika, ali taj meč neće imati rezultatski značaj.

Da situacija u grupi nije razrešena možda Pešić ne bi ni bio spomenut, ali su u ovakvoj konstelaciji stvari srpski novinari upitali španskog stručnjaka o njemu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Njih dvojica su u isto vreme boravili u Minhenu kada je Gvardiola bio trener fudbalera, a Pešić košarkaša Bajerna. "Neverovatno je kako je Pešić i dalje prisutan na velikoj sceni, sa tom energijom. Dao je Barseloni prvi evropski trofej u košarci. Bili smo u kontaktu kada sam bio u Bajernu, sada nisam više sa njim u kontaktu, ali ako može da vidi ovu konferenciju, želim da ga pozdravim, poželim sve najbolje", rekao je Gvardiola.

Ispratio je i nedavno Svetsko prvenstvo u košarci, na kom je Srbija osvojila srebrno odličje.

"Znam da je napravio veliki rezultat na Svetskom prvenstvu, to je bilo neverovatno. Uprkos godinama i dalje ima veliku energiju, velika je legenda i velike stvari je uradio sa mnogim klubovima", zaključio je Gvardiola.

Podsetimo, utakmica između Crvene zvezde i Mančester sitija na programu je u sredu od 18.45.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GVARDIOLA PRED OKRŠAJ SA ZVEZDOM SE DOTAKAO I MIHE: „Igramo protiv šampiona Evrope, klub koji je dao mnoge legende poput Mihajlovića“

Izvor: HotSport.rs, 12.Dec.2023

Gvardiola takođe očekuje dobru atmosferu na „Marakani“ Menadžer Mančester sitija – Pep Gvardiola, obraća se javnosti pred meč 6. kola Lige šampiona, koji će njegovi izabranici odigrati sutra od 18.45 protiv Crvene zvezde na „Marakani“. „Građani“ su branioci trofeja i njihov cilj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.