Grant: Svaka čast onome ko dovede Baneta!

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Mar.2012, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grant: Svaka čast onome ko dovede Baneta!

Oduševljen je Avram Grant plasmanom Čelzija u četvrtfinale. Stručnjak sa kojim su se Plavci 2008. umalo popeli na krov Evrope priznaje da je propustio samo 20 minuta prenosa sa „Stamford bridža”.

– Neverovatna utakmica, tipična za Ligu šampiona, momci su bili sjajni. Nadam se da mogu da ponove uspeh od pre četiri leta, jer je za klub koji devet sezona ulaže ogromna sredstva u napredak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << tima malo što je u tom periodu igrao samo jedno finale – konstatovao je šef stručnog štaba Partizana.
Izraelac je posebno zadivljen partijom našeg Branislava Ivanovića, koga je u januaru 2008. doveo iz moskovske Lokomotive.
– Bane je bio fantastičan, svaka čast menadžeru koji ga je angažovao – uz osmeh je primetio Grant. – Jedan od razloga što sam insistirao na njegovom dolasku je što, poput Drogbe, Terija i Lamparda, postiže golove u velikim utakmicama. Ivanović je sjajan kao bek, štoper, a ispostavilo se i kao – špic!
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grant: Svaka čast onome ko dovede Baneta!

Izvor: Utakmica.rs, 16.Mar.2012

Oduševljen je &#1040;vram Grant plasmanom Čelzija u četvrtfinale. Stručnjak sa kojim su se Plavci 2008. umalo popeli na krov Evrope priznaje da je propustio samo 20 minuta prenosa sa "Stamford bridža". – Neverovatna utakmica, tipična za Ligu...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.