Gazda Ludogoreca: Ubili su nas UEFA i Šuker!

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jul.2012, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gazda Ludogoreca: Ubili su nas UEFA i Šuker!

Ludogorec je zaslužio pobedu u istorijskom meču kvalifikacija za Ligu šampiona, ali što je odigrao 1:1 protiv Dinama, po gazdi bugarskog prvaka Kirilu Domuščijevu zaslužni su UEFA i Davor Šuker novi predsednik HNS, koji se pojavio u Razgradu.
Zar ne vidite da mi Bugari ne zaslužujemo da živimo. Šta se svi čude, to je lobi UEFA. Ludogorec su ubili Šuker i sudije. Pa video >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sam ih kako razgovaraju u tunelu – ispalio je Domuščijev posle meča.
Osvajač triple bugarske krune na terenu je nadigrao Zagrepčane i vodio do 93. minuta, ali iz Ludogoreca tvrde da ih je češki arbitar Radek Prihoda oštetio bar za dva penala (duel Vrsaljka i Marselinja, zatim Pivarića i Mineva), ali i da su Hrvati postigli gol posle faula nad golmanom Golubovićem.
Po Domuščijevu Šuker nije bez razoga izabrao baš meč Dinama za prvo predsedničko putovanje. Smatra da je nekadašnji hrvatski as  imao značajan doprinos što se češki arbitar tako ponašao na terenu.
Da je Bugarin ovako sudio, proglasili bi ga plaćenim. UEFA bolje da nas ubije – dodao je Domuščijev.
Golman Ludogoreca, Srbin Uroš Golubović razočaran je remijem protiv Dinama, a najviše ponašanjem češkog arbitra.
Sudija nas je uništio. Ako i zaboravim dva penala koja nam nije svirao, nikako ne mogu situaciju pre gola Rukavine. Dvojica igrača Dinama bila su u skoku sa mnom i faulirali su me. Nikako nisam mogao da stignem do lopte i to je bio čisti prekršaj u napadu – razočarano je konstatovao Golubović.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.