Garsija Toral preuzeo Sevilju

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Jun.2011, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Garsija Toral preuzeo Sevilju

Nakon što su ostali bez trenera Gregoria Moncana, čelnici Sevilje su odmah našli novo rešenje za to mesto. Reč je o Garsiji Toralu, koji je vodio Santander.
Sevilja je prošlu sezonu završila na petom mestu, čime nije ispunila cilj da se plasira u Ligu šampiona. Klub će tako igrati u Ligi Evropa, takmičenju koje je osvajao 2006. i 2007. godine.
Garsija je na predstavljanju rekao da mu je prvi cilj popravljanje prošlogodišnjih rezultata.
Uprava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je objavila da će prvi zadatak bili popravljanje odbrane, koja je prošle sezone igrala promenljivo, kao i pravljenje novog napada, posle odlaska Luisa Fabijana i mogućeg odlaska Frederika Kanutea.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.