Izvor: HotSport.rs, 17.Apr.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GVARDIOLA PROMENIO MIŠLJENJE: Nisu lekari krivi, nego ja!

Trener Bajerna iz Minhena Jozep Gvardiola imao je vrlo interesantnu izjavu povodom poraza od Portoa u Ligi šampiona, kao i otpuštanju lekara bavarskog tima Hans-Vilhema Miler-Volfarta.

Gvardiola je navodno oštro kritikovao lekarski tim zbog brojnih povreda, pre svega jer u Portugaliji nije mogao da računa na Riberija, Robena, Švajnštajgera, Alabu, a na kraju ni na Mehdija Benatiju. Zbog toga je klupski doktor koji je na tom mestu bio u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 38 godina, Hans-Vilhem Miler-Volfart, podneo ostavku.

- Kada mi izgubimo to je moja odgovornost, uvek. Nije kriv ni predsednik kluba, ni fizioterapeut, niti doktori – rekao je trener Bajerna, a zatim se osvrnuo na najsvežiju povredu Marokanca:
- Benatija? Bilo je to moje lično razočaranje. On se povredio i za to nije bio kriv Miler-Volfart. Takav je fudbal, takav je život – objasnio je Gvardiola i ostao nedorečen zbog čega je onda onako cinično aplaudirao lekarima prilikom potonuća njegovog broda na ‘Dragau’.
Bajern je neočekivano poražen na gostovanju Portou u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona rezultatom 3:1.
hotsport.rs
The post GVARDIOLA PROMENIO MIŠLJENJE: Nisu lekari krivi, nego ja! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.