GDE JE, ŠTA RADI? Izgubljeni srpski biser – Andrija Živković

Izvor: 011vodič.com, 15.Okt.2019, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE JE, ŠTA RADI? Izgubljeni srpski biser – Andrija Živković

Nema ga. Ove sezone kao da je nestao. Andrija Živković je letos bio na meti nekoliko klubova, pominjao se francuski Ren, ali je ostao u Benfiki. Na Lužu na njega više ne računaju. Ima samo 23 godine, sada bi trebalo da pokaže raskošni talenat, ali… Ako je za utehu, finansijski ne mora da brine. Ima ugovor sa lisabonskim “orlovima” da mu plata raste enormno svakim novom godinom ugovora.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Benfike protiv Liona u trećem kolu Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je 2.10. Utakmica se igra 23. oktobra.
Saradnja sa šampiona Portugalije ističe mu u junu 2021. godine. Ove sezone nije proveo ni minut na terenu. Bliži se janaur. Benfika bi rado da se oslobodi balansa velike plate, jedne od najveće u klubu, ali je pitanje ko će da kupi izgubljenog srpskog bisera. Na Transfermarktu je nekada vredeo i 18.000.000 evra, sada je pao na 10.000.000, mada je pitanje da li je i to realno.
Portugalski mediji, takođe se pitaju – šta se desilo sa Živkovićem? Nekada veliki as Benfike Zoran Filipović govorio je za abola.pt.
Zabrinjava činjenica da uopšte ne igra. Za protekle dve godine doprineo je uspesima Srbije. Šteta što se ne razvija, još uvek je mlad, a ima velike mogućnosti. Ako ne bude igrao u Benfiki treba da ode što pre – rekao je Filipović.
On kaže da ne razume zašto ne igra ove sezone u redovima tima sa Luža.
Ne znam zašto ga trener Lage ne korsti, zašto ne dobija šansu. Znam da je konkurencija na njegovom mestu velika, ali mi je nejasno da nije dobio nikakvu šansu ove sezone. Živković je dokazan i kvaliteten igrač, ali trener valjda najbolje zna zašto ga ne koristi.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Iskusni stručnjak ima savet za nekadašnjeg reprezentativca Srbije, koji je očekivano izgubio status u selekciji “orlova” jer ne igra u klubu.
Važno je da on i dalje trenira dobro i daje sve od sebe, jer u fudbalu se nikad ne zna, sve se veoma brzo promeni. Mora da nastavite da radite da biste zaslužili novu priliku kod trenera. Stvari se mogu promeniti, nikad se ne zna . Ako Benfika zaista ne računa na njega, najbolje je da u januaru promeni klub – istakao je Filipović.
On je pre tri godine stigao u Benfiku kao slobodan igrač. Šest meseci je pauzirao pre dolaska u Lisabon jer nije želeo da produži ugovor sa Partizanom. Posle afere u Hunskoj činilo se da će da ga ogreje Sunce u portugalskom velikanu, ali nije tako. Za tri sezona postigao je samo tri gola na 52 utakmice u dresu šampiona Portugalije.


The post GDE JE, ŠTA RADI? Izgubljeni srpski biser – Andrija Živković appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.