Izvor: TvojPortal.com, 14.Maj.2012, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falkao poslao Viljareal u Segundu

Izvor: pressonline
Ekipa Viljareala sledeće sezone neće igrati u Primeri pošto je na svom terenu rezutatom 1:0 (0:0) poražena od Ateltiko Madrida, dok je Rajo Valjekano pobedom nad Granadom u poslednjem minutu sačuvao prvoligaški status.
Domaćin je ove sezone igrao u Ligi šampiona, ali publika će na "El Madrigalu" od jeseni gledati timove iz Segunde, za šta je "najzaslužniji" Falkao koji je golom u 88. >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << minuta doneo pobedu gostima. Heroj nedavnog finala Lige Evrope obezbedio je "jorgandžijama" šestu poziciju i ponovno učešće u takmičenju koje su Madriđani osvojili prošle srede.


Poraz "žute podmornice" nan najbolji način je iskoristila ekipa Rajo Valjekana, koja je pobedom u dramatičnom finišu slavlila minimalnu pobedu. Tri velika boda i opstanak u Primeri doneo je iskusni Tamudo pogotkomo u 90. minutu.
Real je trijumfalno završio šampionsku sezonu, izabranici Žoza Murinja su golovima Ronalda, Benzeme i Ozila (2) ubedljivo slavili (4:1) protiv Majorke, što znači da je "kraljevski klub" prvenstvo završio sa rekordnih 100 bodova i 32 pobede u sezoni.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.