FORMULA 1: Holanđanin TRIJUMFOVAO u Imoli

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 20:09

FORMULA 1: Holanđanin TRIJUMFOVAO u Imoli

Hamilton zadovoljan posle svega.

Vozač Red Bula Maks Ferstapen pobedio je danas na čuvenoj stazi u Imoli u trci za Veliku nagradu Emilije Romanje u Formuli 1.

Inter je stavio ruku na Skudeto, i u preostalih osam kola treba samo da privede posao kraju. Ali večeras (20.45) gostuje Napoliju koji se grčevito bori za Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 2,45, na keca 2,95, na iks 3,30, dok je na GG3+ kvota 2,05Pogledajete sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Napoli - Inter.

Holanđanin je pobedio 11. put u karijeri, ispred svetskog šampiona Britanca Luisa Hamiltona, koji je napravio pravi podvig jer je zbog greške sredinom trke pao na deveto mesto, ali potom čudesnom vožnjom stigao do podijuma.

Ujedno i do najbržeg kruga kojim je posle dve trke u novoj sezoni ostao lider.

Treće mesto osvojio je Lando Noris iz Meklarena.

U Top 10 plasirali su se još Šarl Lekler, Karlos Sainc, Danijel Rikardo, Lens Strol, Pjer Gasli, Kimi Raikonen i Esteban Okon.

Naredna trka vozi se 2. maja u Portugaliji.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.