FIBA LŠ: Mega bolja od rivala sa Jadrana (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Dec.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIBA LŠ: Mega bolja od rivala sa Jadrana (FOTO) (VIDEO)

Košarkaši Mege su slavili protiv Mornara rezultatom 60:53.
Za manje od nedelju dana, crnogorski tim je pretrpeo dva poraza u Srbiji. Danas su košarkaši Dejana Milojevića u 10. kolu Lige šampiona bili bolji rivali, a to su dokazali od drugog kvartala nakon čega je usledila totalna dominacija domaćina. Prvu deonicu je obeležio potpuni egal, nakon kojeg je Mega uspela da slomi otpor svog protivnika.
U trećoj četvrtini je Mornar ubacio svega devet poena, što >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su puleni Dejana Milojevića iskoristili kako bi dodatno uvećali razliku koja je i tada bila dosta ubedljiva. Preko Amerikanca Elisa su se gosti u finišu vratili, ali nije bilo dovoljno vremena da bi došlo do preokreta.
@KKMegaLeks‘ Kaba Slams the while @Tay_UC2 unfortunately slams the #BasketballCL
https://t.co/2epwDg7sh6 pic.twitter.com/g1h4sYwBgd
— #BasketballCL (@BasketballCL) December 21, 2016
U timu Mege najbolji je bio Novak sa 14 poena, pratio ga je Zagorac sa 12, a po 10 su postigli Spasojević i Kaba. U rosteru “plavih” je poemnuti Elis ubacio 10 poena, a jedini dvocifreni je pored njega bio bivši košarkaš Zvezde, Boris Bakić sa 10.
Pobeda! @KKMegaLeks – @MornarBar 60:53. Novak 14, Zagorac 12 poena #MegaLeks #malivelikiklub #BasketballCL pic.twitter.com/u7Z7KHstQT
— KK Mega Leks (@KKMegaLeks) December 21, 2016

The post FIBA LŠ: Mega bolja od rivala sa Jadrana (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.