Englezi se pitaju - šta se dešava sa Salahom?

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Englezi se pitaju - šta se dešava sa Salahom?

Egipćanin ne liči na sebe na startu sezone.

Liverpulu ove sezone ide jako dobro u Premijer ligi, nakon osam odigranih kola deli prvo mesto sa Mančester sitijem, dok su u Ligi šampiona osvojili tri boda iz dve utakmice.

Ipak, ono što bi moglo da zabrine Jirgena Klopa ove sezone jeste onaj koji ga je najmanje brinuo prethodne - Mohamed Salah.

Egipćanin je na sjajn način okončao prošlu sezonu i svojim igrama u dresu "Redsa" se etablirao kao jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od najboljih fudbalera sveta. Ipak, ove sezone stvari ne idu sasvim idealno.

Na osam nastupa u Premijer ligi postigao je tri gola i upisao dve asistencije, ali problem je taj što je u nastupima protiv najjačih rivala Totenhema, Čelsija i juče Sitija ostao bez konkretnog učinka.

U Ligi šampiona je stvar ista - nije upisao ni gol ni asistenciju protiv Pari Sen Žermena i Napolija.

Pravo je pitanje da li Salah može da ponavlja onakve igre iz sezone u sezonu ili je to tek bio bljesak.

U njegovu odbranu se može reći da je na kraju protekle sezone zadobio povredu, a nastupao je i na Mundijalu u Rusiji, ali u fudbalu, kao i u životu sve teče.

Klop će se sigurno zapitati kako da reši ovaj problem.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Plavci" i "Sveci" ne odustaju od fudbalera "Bjankonera"

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018

Želja engleskog i francuskog kluba postoji, ali je pitanje koliko je transfer realan...Kako prenosi "Gol", Čelsi i PSŽ nisu digli ruke od defanzivca Juventusa Aleksa Sandra...Brazilac je imalo slabu sezonu, pa se verovalo da će ovog leta promeniti sredinu, brojni evropski velikani su pokazali interesovanje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.