Ekskluzivno: Ludogorec – Mladost (Podgorica)

Izvor: TV Arena Sport, 13.Jul.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno: Ludogorec – Mladost (Podgorica)

TV Arena Sport je zbog velikog interesovanja u čitavom regionu, a naročito u Crnoj Gori, u poslednjem trenutku uspela da obezbedi direktan prenos meča kvalifikacija za Ligu šampiona između Mladosti iz Podgorice i bugarskog Ludogoreca.

Utakmica je na programu večeras u 19.30 na Areni sport 2.

Mladost je spremna za svoj debi u kvalifikacijama za Ligu šampiona nakon petnaestodnevnih priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << na Zlatiboru.

Protivnik je bugarski Ludogorec koji je minulih sezona potvrdio da stasava u klub koji ćemo dugo gledati na evropskoj sceni.

Iako važe za favorite zbog neuporedivo većeg budžeta i internacionalnog iskustva u odnosu na “Romantičare”, u taboru podgoričana veruju da mogu da iznenade Ludogorec i ostvare dobar rezultat pred revanš u glavnom gradu Crne Gore.

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.