Ekonomac u grupi sa šampionom Evrope

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Okt.2010, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac u grupi sa šampionom Evrope

U Nionu je održan žreb za grupnu fazu Futsal Lige šampiona. Prvak Srbije, Ekonomac iz Kragujevca, igraće u Grupi A sa zagrebačkim Nacionalom, ukrajinskim Taimom iz LJvova i prošlogodišnjim šampionom Evrope portugalskom Benfikom.
Organizacija Grupe A je poverena našem timu, mečevi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << će se igrati u hali Jezero od 25. do 28. novembra.
U prvom kolu Ekonomac će odmeriti snage sa zagrebačkim Nacionalom.
Pobednici grupa plasiraće se na fajnal-for u aprilu naredne godine.
Grupa A: Benfika (Portugal), Ekonomac (Srbija), Nacional (Hrvatska), Taim LJvov (Ukrajina)
Grupa B: Jekaterinburg (Rusija), Araz Nahčivan (Azerbejdžan), Montesivano (Italija), Ararat Nikozija (Kipar)
Grupa C: Kairat Almati (Kazahstan), Iberija Star (Gruzija), Akademija (Poljska), Slov-Matik (Slovačka)
Grupa D: Mursija (Španija), Sporting (Portugal), EP Hrudim (Češka), Trgu Mureš (Rumunija)
Čavić golman Kragujevčana
Ekonomac je osnovala grupa studenata Ekonomskog fakulteta na čelu s profesorom Veroljubom Dugalićem i nekolicinom asistenata 7. novembra 2000. a već 2005. je ušao u elitu. Za dve godine stigao je do drugog mesta, a 2008. osvojio i prvu titulu.
Boje kluba branio je bivši selektor srpskih omladinaca Slobodan Krčmarević, ali i novosadski kantautor Đorđe Balašević i najbolji srpski plivač Milorad Čavić.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.