Ekonomac dobio rivale u Glavnoj rundi LŠ

Izvor: KGsport.info, 03.Jul.2013, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomac dobio rivale u Glavnoj rundi LŠ


Aktuelni šampion Srbije u futsalu, ekipa Ekonomca, igraće u Glavnoj rundi Lige šampiona protiv zagrebačkog Nacionala, Ajndhovena iz Holandije i pobednika kvalifikacione grupe C, odlučeno je današnjim žrebom u seduštu UEFE, u Nionu.
„Studenti“ će tako u Kragujevcu dočekati šampione Holandije i Hrvatske, dok će poslednji član pete grupe Glavne runde LŠ biti pobednik preliminarne grupe C, u kojoj se nalaze norveški Vegakameraten, Minerva iz Berna, Stela Rosa iz Beča i turski Firat.
Ekonomac je bez sumnje favorit u ovoj grupi, posebno ako se uzme u obzir činjenica da će igrati pred domaćom publikom. Treba napomenuti da se Ekonomac već jednom sastajao sa ekipom Nacionala, i to pre tri sezone, kada je na parketu „Jezera“ ubedljivo savladao Zagrebčane u okviru Elitne runde LŠ, rezultatom 4:1. Ajndohven je klub koji je nastao fuzijom dva lokalna kluba malog fudbala 2008. godine, a do sada su najveći uspeh na međunarodnoj sceni napravili u sezoni 2011/2012, kada su prošli u Elitnu rundu LŠ. „Studenti“ će ime četvrtog rivala saznati početkom septembra, kada bude odigrana preliminarna faza.
Utakmice Glavne runde na programu su od 1. do 6. oktobra, a dve prvoplasirane ekipe iz svake od šest grupa, igraće u Elitnoj rundi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Futsal kup: Ekonomac čeka Holanđane i Hrvate

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jul.2013

Šampion Srbije u futsalu, ekipa Ekonomca, ugostiće u Kragujevcu holandski Ajndhoven, hrvatski Nacional iz Zagreba i pobednika preliminarne Grupe C, u okviru Grupe 5 Futsal kupa, odlučeno je žrebom u sedištu UEFA u Nionu. ..Turnir će biti održan u periodu između 1. i 6. oktobra... ..Prethodno,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.