Džordan na Parku prinčeva

Izvor: Vesti-online.com, 27.Sep.2018, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordan na Parku prinčeva

Najbolji košarkaš svih vremena gledao utakmicu Pari Sen Žermena s Remsom u francuskom prvenstvu.

Američki globalni proizvođač sportske opreme "Najki" spojio je francuskog fudbalskog prvaka i slavnog američkog košarkaša, najboljeg koga je svet imao. Pari Sen Žermen ove sezone u Ligi šampiona na dresu nosi logo poznatog brenda, prepoznatljivog po Džordanovoj silueti u letu ka obruču, što ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i proslavilo u njegovom neponovljivom umeću.

Legenda Čikago Bulsa došao je u Francusku još u njedelju, tiho, bez crvenog tepiha. Boravak koristi da u Parizu i okolini pogleda terene za golf, sporta koji mu je isto pasija.

Ni njegov dolazak na Park prinčeva nije najavljen gromoglasno. S igračima se nije ni video. Primio ga je predsednik kluba Naser Al-Helaifi, katarski poslovni čovek, predvodnik kompanije koja rukovodi "svecima". Na poklon je dobio klupski dres s brojem 23, u kojem je ostavljao bez daha zaljubljenike u košarku. Utakmicu s Remsom, naravno, gledao je iz lože za vrlo važne persone.

Broj 23, inače, u Pari Sen Žermenu već treću sezonu nosi Nemac Julijan Draksler, koji je igrao i pred Džordanovim očima, a možda zauzme mesto na krilu i kada na Park prinčeva u sredu dođe Zvezda u drugom kolu Lige šampiona.

En la victoria del #PSG por 4 a 1 ante el Reims, hubo un invitado de lujo en el palco. Un tal Michael Jordan... pic.twitter.com/NkeKYPmVKt— Zona 10 (Zona10ok) September 26, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Mbape čuo za "delije" i atmosferu na "Marakani" (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kilijan Mbape čuo je za fantastičnu atmosferu koju navijači Crvene zvezde prave na "Marakani"...Jutjuber David Vujanić posetio je pre desetak dana trening kamp Pari Sen Žermena i prisustvovao promociji nove opreme šampiona Francuske...Tom prilikom Vuj je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.