Džerard: Možda zažalim zbog Reala

Izvor: B92, 22.Okt.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerard: Možda zažalim zbog Reala

Kapiten Liverpula Stiven Džerard otkrio je da je dva puta odbio ponudu Real Madrida, ali da bi jednog dana mogao da zažali zbog toga.

Džerard je celu karijeru na Enfildu, gde je osvojio Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo, ali ne i Premijer ligu.

"Imao sam dve prilike u karijeri da pređem u Madrid, ali sam odoleo iskušenju jer sam mnogo vezan sa klub iz rodnog grada. Jednog dana možda zažalim jer nisam prihvatio novi izazov u karijeri, ali bih više zažalio da nam napustio klub koji volim", rekao je Džerard.

Upravo Real stiže na Enfild u trećem kolu Lige šampiona u sredu uveče.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džerard: Uneli im se u lice 2009.

Izvor: B92, 22.Okt.2014

Fudbaleri Liverpula u sredu dočekuju madridski Real u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona...Poslednji put ova dva tima igrala su 2009. godine, i tada su "Crveni" kao domaćini savladali Madriđane sa 4:0 u prvoj utakmici, dok je na Bernabeu bilo 0:1...Stiven Džerard će baš kao i pre pet...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.