Dubočica nemoćna protiv Vojvodine

Izvor: JužneVesti.com, 07.Mar.2021, 12:43

Dubočica nemoćna protiv Vojvodine

Nakon polovičnog učinka na startu plej-ofa Arkus lige, rukometaši Dubočice ubedljivo su poraženi u Novom Sadu od ekipe Vojvodine rezultatom 27:16 (14:7). Naredni meč tim iz Leskovca odigraće, 16. marta kada će ugostiti još jednog pretedneta na titulu, ekipu Metaloplastike.

Da u hali "Slana bara" nije ni malo lako igrati osetili su opet Leskovčani, koji su i treći put ubedljivo poraženi od sedmostrukog šampiona države. Nisu "Vukovi" dali >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ni jedan gol sve do 9. minuta, pa je svima bilo jasno da je utakmica rešena u prvih 10 minuta. Pokušao je trener Pejčić da tajm-autom razboravi ekipu, ali odbrana Vojvodine je, baš kao i u drugom poluvremenu u Nišu, delovala impresivno. Zatvorili su glavne napadačke uzdanice Dubočice, Vojvodića i Radovića, koja je uspela u 18. minutu da stigne do zaostatka od tri gola (8:5), ali je do kraja prvog dela taj zaostatak narastao na 7 razlike (14:7).

Iskusni Pribak i u drugom poluvremenu je komandavao igrom aktuelnog šampiona, a na terenu je praktično postojao samo jedan tim. Sa pola gasa domaći su stigli i do dvocifrene razlike u 50. minutu, što je bio signal treneru Rojeviću da pruži šansu svim raspoloživim snagama. Čak 9 igrača se upisalo u listu strelaca, što je jasan pokazatelj ko je glavni favorit za šampionsku titulu i ove godine.

Delovali su igrači Dubočice u nekim momentima uplašeno, nije bilo mnogo raspoloženih igrača, a najviše golova dao je Matović, 4.

Istakao se i golman Zlatanović koji je uspeo da zabeleži 11 intervencija. Kod domaćina najefikasniji je bio pomenuti Pribak sa 6 golova.

Vojvodina je uz Metalopsatiku jedina neporažena ekipa na tabeli plej-ofa, dok su Leskovčani na deobi 4. mesta sa ekipama Dinama, Železničara i Radničkog koji su u tri kola zabeležili po jednu pobedu i dva poraza.

Narednog vikenda su na programu mečevi nacionalnih timova, a svoj naredni meč leskovački tim odigraće 16. marta, kada će dočekati ekipu Metaloplastike.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.