Drinkvoter skromno: Možemo da ponovimo uspeh Foresta

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinkvoter "skromno": "Možemo da ponovimo uspeh Foresta"

Neumorni vezista Lestera, veruje da njegov klub još jednom može da iznenadi sve.

Minule sezone su smatrani za jedan od najslabijih timova u Premijer ligi, a sezonu su završili na čelu tabele.

Odigrali su izabranici Klaudija Ranijerija sezonu iz snova, a ove sezone nikako da pronađu svoju formu.

Nakon četiri kola u PL, nalaze se na 16. mestu sa svega četiri osvojena boda.

Ipak, pred njima je još puno utakmica, a očekuje ih i istorijsko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << učešće u Ligi Šampiona.

Prvi meč u istoriji klub u ovom takmičenju odigraće sutra, a gostovaće u Belgiji ekipi Briža od 20 časova i 45 minuta.

Povremeni engleski reprezentativac i bivši igrač Mančester Junajteda, Deni Drinkovter, veruje da njegov tim može da ponovi uspeh Notingem Foresta.

Podsetimo, "Šumari" su 1978 godine postali prvaci Engleske, samo godinu dana nakon što su izborili plasman u prvu ligu, a odmah nakon toga su dve godine zaredom osvojili trofej Evropskog Kupa (preteča Lige Šampiona).

"Ne kažem da ne možemo da ponovimo njihov uspeh. Bio bih glupav kada bih rekao da ne možemo da osvojimo takmičenje. Verujem da su svi mislili da ne možemo da osvojimo Premijer ligu, a mi smo to na kraju učinili", izjavio je Drinkvoter.

"Ukoliko igramo kako bi dokazali ljudima da su pogrešili, to je onda savršeno. Igranje u Ligi Šampiona je dokaz da je klub napravio veliki pomak. Definitivno nećemo učestvovati čisto radi reda", dodao je vezista "Lisica".

"Ovo je prvi put da igramo Ligu Šampiona i sigurno je da ne želimo da bude i poslednji. Trudićemo se da svima pokažemo od čega smo.

Ovo je velika prilika za tim kao i za pojedince. Nadam se da ćemo na vreme pronaći pravu formu
", zaključio je 26-godišnji fudbaler.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.