Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2020, 23:09

Dočekasmo i to - dama sudi Ligu šampiona

Istorija se ispisuje u sredu u Torinu...

Istorija u Ligi šampiona u sredu od 21 čas u Torinu. Utakmicu Juventus - Dinamo Kijev sudiće Stefani Frapar (36), francuski arbitar koja će tako postati prva žena glavni delilac pravde u elitnom klupskom takmičenju.

Utakmica nema veliki značaj u takmičarskom smislu, pošto su su Juve i Barselona iz ove grupe već obezbedili plasman u narednu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fazu takmičenja, međutim za dalju afirmaciju ženskih sudija u Ligi šampiona ovo svakako nije mala stvar.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Frapar je trenutno najcenjeniji arbitar među damama. Ona je prošle godine delila pravdu u finalu ženskog Mundijala, postala je prva žena glavni sudija u francuskoj Ligi 1, a UEFA joj je ukazala veliku čast pošto je bila na centru u meču za Superkup Evrope, kada su se sastali Liverpul i Čelsi. To je takođe bilo 2019.

Poslednju put Frapar je pravdu u Evropi delila pre oko mesec dana, igrali su Lester i Zorja.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.