Derventi bod donosi Ligu za prvaka BiH

Izvor: Blic, 25.Apr.2017, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Derventi bod donosi Ligu za prvaka BiH

Rukometaši Dervente nalaze se pred istorijskim uspehom. Nakon osvajanja Kupa Republike Srpske, ekipa Zorana Dokića je na korak od plasmana u Ligu za šampiona BiH.

Za to im je potrebno da osvoje barem bod u poslednjem kolu protiv Borca na domaćem parketu.

Derventa je pobedom nad Bosnom u Sarajevu (29:26) došla u situaciju da sama odlučuje o svojoj sudbini.

Trener Zoran Dokić ističe da će njegovi rukometaši učiniti sve da u meču sa Borcem ostvare >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << željeni cilj.

- Ovo je iznenađenje za sve, osim za moj tim. Znamo koliko smo kvalitetno radili u proteklom vremenu i naš dobar rad je doneo rezultat. Nismo imali opterećenja iz uprave kluba, ali smo išli iz meča u meč sa željom da ostvarimo što bolji rezultat i u svakom meču igrali na pobedu. Sad nam se ukazala prilika da se izborimo za plasman u Ligu za šampiona u uradićemo sve da je i ostvarimo. Plasman među četiri najbolje ekipe u BiH bi sigurno bio ogroman uspeh i nagrada momcima za sve što su pokazali u sezoni. Mnogi su nas na startu lige otpisivali, prognozirali mnogo gore rezultate, pa sam još više ponosan sam na igrače - rekao je Dokić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.