Danci opet iz prvog šuta do gola (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danci opet iz prvog šuta do gola (VIDEO)

Nemaju crveno-beli, zasad, sreće u duelima sa Kopenhagenom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U Beogradu, na Marakani, iz prvog šuta u okvir gola Vind je sa “bele tačke” matirao Milana Borjana, a to se dogodilo u danskoj prestonici.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u gostima protiv Malatije je 2.95. Meč se igra u četvrtak >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << od 19 časova.
U poslednjem minutu prvog poluvremena, Dam N’Doje je postigao izjednačujući gol za domaćina. Iskusni napadač je glavom bio najviši u skoku i sa nekoliko metara zatresao mrežu gostiju iz Beograda. Asistent je bio Pjer Bengston, koji nije bio u startnoj postavi na Marakani pre sedma dana.
Pre toga je Ričmond Boaći potigao vodeći pogodak za crveno-bele. Osporavani “Boćko” proradio je u pravo vreme, našao se na pravom mestu, samo postavio nogu i lopta je otišla u mrežu domaćina.
Srpski šampion je u prvom minutu oštećen za čist jedanaesterac koji nije dosuđen posle gaženje Mirka Ivanića.
OVDE pratite tekstualni prenos meča iz Kopenhagena!
Pobednik iz ovog duela igraće za plasman u Ligu šampiona sa najboljim švajcarskim timom Jang Bojsom, dok će poraženi na megdan pobedniku dvomeča Helsinki – Riga (prvi meč u Letoniji je završen bez pobednika – 1:1) za plasman u Ligu Evrope.

The post Danci opet iz prvog šuta do gola (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Ndoje savladao Borjana, Zvezda olako ispustila prednost

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2019

Crveno-beli će u Danskoj nastupiti u oslabljenom sastavu, ali ne gube nadu da mogu do plej-ofa za Ligu šampiona Oslabljeni, ali veoma motivisani, fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na revanš danskom Kopenhagenu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Rezultat iz Beograda...

Nastavak na Večernje novosti...

BORJANU, DOŽIVOTNI UGOVOR Pogledajte slavlje crveno-belih u Danskoj (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019

Zvezda je neuništiva. Opet je sreća pogledala crveno-bele, kao i prošle godine u Salcburgu. Srpski šampion ide u plej-of evro elite na megdan šavajcarskom Jang Bojsu.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u gostima protiv Malatije je 2.95. Meč se igra u četvrtak od 19 časova.. Crveno-beli...

Nastavak na 011vodič.com...

Šta je Savo Milošević rekao za Zvezdin triler u Danskoj?

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 09:10

Crveno-beli su obezbedili evropsku jesen, a svi verujemo da će i Partizan uspeti da se plasira u Ligu Evrope. Posle 3:1 iz Humske protiv turske Malatije, klub iz Humske je blizu plej-ofa i duela sa najverovatnije norveškim Moldeom (pobedio na svom terenu grčki Aris sa čak 3:0).. Kvota u kladionici...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.