Izvor: N1 televizija, 04.Okt.2018, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Mažić zaista oštetio PSV?

Fudbaleri Intera pobedili su PSV u Ajndhovenu sa 2:1 u meču 2. kola grupe B Lige šampiona, a Holanđani su kivni na srpskog sudiju Milorada Mažića.

⚠️ Referee Alert ⚠️

Handanovic was somehow not given a red card for this pic.twitter.com/7JuDsLHLmm

Trener "filipsovaca" Mark van Bomel je posle meča istakao da je golman tima iz Milana Samir Handanović morao da bude isključen >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u 41. minutu kod vođstva domaćeg tima od 1:0.

Slovenački čuvar mreže je loptu rukom dodirnuo van kaznenog prostora i tako zaustavio opasan napad PSV, ali mu je Mažić pokazao samo žuti karton.

Da li je jedan od najbolji svetskih sudija zaista oštetio Holanđane?

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

SRBIN NA UDARU ŽESTOKIH KRITIKA: Da li je Mažić ozbiljno oštetio PSV?! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 04.Okt.2018

Fudbaleri Intera pobedili su PSV u Ajndhovenu sa 2:1 u drugom kolu grupe B Lige šampiona, a Holanđani za neuspeh krive srpskog sudiju Milorada Mažića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.