Da li će Klop rizikovati sa Geceom?

Izvor: Mondo, 24.Apr.2013, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će Klop rizikovati sa Geceom?

Ogromno nezadovoljstvo kod navijača Borusije Dortmund zbog objave da će Mario Gece preći u Bajern moglo bi reprezentativca Nemačke da košta mesta u startnoj postavi, možda i u timu.

Kvalitet nije sporan, motiv da se sa uspehom oprosti od Borusije, takođe, ali da li je Jirgen Klop spreman da rizikuje i do kraja sezone računa na Marija Gecea?

Vest o transferu 20-godišnjeg reprezentativca Nemačke iz Borusije Dortmund u Bajern Minhen u utorak je razbesnela navijače >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "milionera". Raspoloženje u gradu naglo se pogoršalo samo dan uoči prve utakmice polufinala Lige šampiona sa Real Madridom.

Situacija, možda, i ne bi bila toliko kompleksna da se utakmica igra u Madridu, ali pošto je u Dortmundu, veliko je pitanje kakva će atmosfera biti na Signal Iduna parku.

Tačnije, koliko će biti napeta i kako će se to odraziti na ostale igrače Borusije.

Nezadovoljni navijači već su krenuli sa paljenjem dresova doskorašnjeg ljubimca, ali i sa pretećim porukama na društvenim mrežama, pa je Gece u utorak na trening došao u pratnji obezbeđenja. Po izveštajima nemačkih medija, iako je na terenu bio nasmejan, pred odlazak sa stadiona delovao je zabrinut.

Konačnu odluku doneće trener Klop, koji je u najavi utakmice sa Realom apelovao na navijače da ostave negativne emocije po strani.

S obzirom na ishod drugog polufinalnog duela, u kojem je Bajern kao domaćin razbio Barselonu 4:0 i dobrano zakoračio u finale, bilo bi veoma zanimljivo videti šta bi se dogodilo ako bi i Borusija obezbedila put u London.

Da li bi Gece tada igrao, kako bi navijači jednog i drugog kluba reagovali...

Podsećanja radi, u sličnoj situaciji 1991. godine bio je Dragan Stojković Piksi, koji u finalu nije želeo da šutira penal protiv Crvene zvezde. Piksi tada nije bio u startnoj postavi Olimpik Marseja, a u igru je ušao tek tokom produžetaka.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/David Ramos)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.