DERBI PORTUGALIJE “Zmajevi” utišali Lisabon (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DERBI PORTUGALIJE “Zmajevi” utišali Lisabon (VIDEO)

Porto je očajno počeo sezonu porazom u prvom kolu šampionata Portugalije, ostao je bez evro elite posle poraza od Krasnodara u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali tračak nade za četu Serža Konseisaa. U najvećem derbiju Portugalije Porto je pobedio na “Lužu” Benfiku sa 2:0 (1:0).
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Sportinga u gostima protiv Portimonensea je 1.85. Utakmica se igra u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << od 19.30.
Gosti su bili konkretniji, imali bolje šanse. Lisabonbski “orlovi” su napadali, ali su samo jednom uputili loptu u okvir gola gostiju. Čovek odluke bio je Ze Luis Andrade. Posle kornera, napadač iz Zelenortskih Ostrva je bio najsnalažljiviji u petercu Benfike. Posle greške defanzivaca gostiju, Ze Luis je ubacio loptu u mrežu.
Do kraja susreta, domaćin je imao terensku inicijativu, ali su gosti iz Porta stvarali šanse. Musa Marega je 11 minuta pre kraja izašao sam ispred gola Vlahodimosa, ali je šutirao pored gola. Ipak, iskupio se u 84. minutu. Opet je napadač iz Malija izašao 1 na 1 sa čuvarom mreže domaćina. Ovog puta je bio siguran, od stative je lopta ušla u mrežu, za tri boda “zmajeva”.
U poslednjim trenucima meča Haris Seferović je postigao gol, ali je poništen zbog odsajda. Posle tri kola oba kluba imaju po šest bodova. Benfika je u derbiju primila prvi pogodak u šampionatu.



The post DERBI PORTUGALIJE “Zmajevi” utišali Lisabon (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.