Čovek zvani 1/8 finala - 23 razloga da verujemo u Ronalda!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2020, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek zvani 1/8 finala - 23 razloga da verujemo u Ronalda!

Portugalac obožava Ligu šampiona, a naročito kada je najbitnije - eliminacionu fazu.

Juventus danas nastavlja pohod ka toliko željenom evropskom trofeju, a Kristijano Ronaldo je bez dileme glavna uzdanica Stare dame.

Juventus ide u goste Lionu, na papiru je apsolutni favorit, naročito ako se uzme u ozbir da je Ronaldo najmotivisaniji kada počne ono najbolje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona.

U osmini finala, Ronaldo je nastupajući za Mančester Junajted, Real Madrid i Juventus postigao 23 golova, više je postigao samo Lionel Mesi (26), stoga, Portugalac je "sigurica" za večeras.

Nastupajući za Real Madrid, Ronaldo je jednom postigao čak četiri pogotka u dvomeču osmine finala, u sezoni 2013/14 kada je razbio Šalke.

To se nije mnogo promenilo ni odlaskom u Juventus, za koga je prošle sezone postigao het-trik i tako izbacio Atletiko Madrid i pored poraza od 2:0 na Vanda Metropolitanu.

Ako na to dodamo i to da je Ronaldo najbolji strelac u istoriji Lige šampiona sa 128 golova, da je ovo takmičenje osvojio pet puta, nema dileme da je danas prvi pik.

Utakmica Lion - Real Madrid na programu je u 21.00.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.