Čičarito je zaslužio gol

Izvor: Beta, 23.Apr.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čičarito je zaslužio gol

MADRID, 23. aprila 2015. (Beta) - Trener fudbalera Real Madrida rekao je posle plasmana njegove ekipe u polufinale Lige šampiona da je zadovoljan ostvarenim rezultatom i dodao da je Meksikanac Havijer Ernandes zaslužio da postigne gol.

"Odigrali smo dobru utakmicu. Kontrolisali smo ritam od početka do kraja. Bio je jako dobar meč, s obe strane taktički dobro postavljen. Igračima sam rekao da ne žure da postignu >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << gol... Na kraju smo ga dočekali", rekao je Ančeloti, a prenose španski mediji.

Real Madrid je u sredu uveče na svom terenu u revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona savladao Atletiko Madrid sa 1:0, a strelac gola u 87. minutu bio je Havijer Ernandes, poznatiji kao Čičarito.

"On je bio sjajan. Odradio je taktički deo posla veoma dobro. Na kraju je zaslužio da postigne gol. Čestitam mu na tome", kazao je Ančeloti.

Meksikanac je izjavio da mu je postignuti gol najvažniji u karijeri.

"Postigao sam mnogo bitnih golova u karijeri, ali je ovaj poseban. Uliva mi samopouzdanje i mnogo mi znači. Posvetio bih ovaj gol svima kome je Real u srcu. Utakmice protiv Atletika od prošlosezonskog finala nisu doneli mnogo, tako da je ovaj uspeh još veći", kazao je Čičarito.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Anćeloti: Ćićarito je zaslužio gol

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2015

Trener fudbalera Real Madrida rekao je posle plasmana njegove ekipe u polufinale Lige šampiona da je zadovoljan ostvarenim rezultatom i dodao da je Meksikanac Havijer Ernandes zaslužio da postigne gol..."Odigrali smo dobru utakmicu. Kontrolisali smo ritam od početka do kraja. Bio je jako dobar meč,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.