Čelsi otpustio trenera Grejema Potera

Izvor: Beta, 02.Apr.2023, 22:30

Čelsi otpustio trenera Grejema Potera

Uprava fudbalskog kluba Čelsi otpustila je večeras trenera Grejema Potera zbog loših rezultata.Poter je 8. septembra preuzeo Čelsi i potpisao petogodišnji ugovor, a ekipu je napustio posle sedam pobeda u 22 utakmice u Premijer ligi.On odlazi posle poraza od Aston Vile 0:2 u subotu na domaćem terenu, posle kojeg je Čelsi 11. na tabeli sa 12 bodova manje od Mančester junajteda na četvrtom mestu, poslednjem koje vodi u Ligu šampiona.Poter je ukupno predvodio Čelsi u 31 utakmici u svim takmičenjima i ostvario 12 pobeda, imao osam remija i 11 poraza.Ekipu će privremeno predvoditi Bruno Saltor, a debitovaće već u utorak u utakmici protiv Liverpula.Čelsi će ovog meseca igrati u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Real Madrida.Vlasnici Čelsija zahvalili su Poteru na doprinosu klubu, rekavši da ga izuzetno poštuju, da je radio profesionalno i da su svi razočarani ovakvim ishodom."Zajedno sa našim neverovatnim navijačima, svi ćemo podržati Bruna i ekipu dok se koncentrišemo na ostatak sezone. Ostalo nam je još 10 utakmica u Premijer ligi i četvrtfinale Lige šampiona. U svaku od tih utakmica uložićemo sve napore i posvećenost kako bismo sezonu završili na pravi način", navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

PAPRENO SKUP OTKAZ: Čelzi plaća Poteru 25 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 11:50

Bio samo šest meseci na klupi Plavaca...Rukovodstvo fudbalskog kluba Čelsi isplatiće bivšem menadžeru Grejemu Poteru obeštećenje od oko 25 miliona evra, prenosi Skaj sports...Čelsi je sinoć uručio otkaz Poteru zbog loših rezultata londonskog kluba u Premijer ligi. On je ekipu sa "Stamford...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.