CILJ JE ISPUNJEN: Ćavi ne haje za kritike

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 12:21

CILJ JE ISPUNJEN: Ćavi ne haje za kritike

Barselona nije blistala u grupnoj fazi Lige šampiona.

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandes izjavio je da je njegov tim ostvario cilj plasmanom u osminu finala Lige šampiona i dodao da se raduje žrebu osmine finala najkvalitetnijeg klupskog takmičenja, prenose španski mediji.

Fudbaleri Barselone našli su se na meti kritika, pošto su sinoć u gostima poraženi od Antverpena 3:2 u poslednjem, šestom kolu grupe H Lige šampiona. Ovo je bila prva pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvaka Belgije u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.

- Bila je to teška utakmica. Igrali su agresivno i bili su dobri u odbrani. Mi nismo igrali dobro, nije nam bilo udobno. Ali prvi cilj je bio da uđemo u osminu finala i sada samo tu. Radujemo se žrebu u ponedeljak - rekao je Ćavi Ernandes.

Barselona je osvojila prvo mesto na tabeli sa 12 bodova koliko ima i drugoplasirani Porto. Ova dva kluba izborila su plasman u osminu finala LŠ.

Žreb osmine finala LŠ biće održan u ponedeljak u Nionu.

Fudbaleri Šahtjora su na kraju osvojili treće mesto sa devet bodova, a ukrajinski klub igraće u nokaut fazi Lige Evrope. Antverpen je poslednji sa tri boda.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.