Bufon: Siti može do titule prvaka Evrope

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2015, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon: "Siti može do titule prvaka Evrope"

Zanimljiva izjava jednog od najboljih golmana svih vremena.

Pred veoma važnu utakmicu u okviru grupne faze Lige šampiona, na konferenciji za novinare pojavio se Đanluiđi Bufon, golman Juventusa koji sutra gostuje Mančester sitiju.

"Imamo entuzijazam pred sutrašnji meč. Prvi put mi je da igram na ovom stadionu, ali Mančester siti je velika ekipa, ekipa koja može da osvoji Ligu šampiona.", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Bufon.

"Ovo je jako dobar način da se počne ovogodišnje izdanje Lige šampiona, prava prilika da se testiramo koliko možemo u ovom trenutku."



Serhio Aguero neće biti u stanju da pomogne domaćima u sutrašnjem meču, ali Bufon smatra da to nije olakšanje za njegov tim.

"Imaju sedam ili osam igrača koji mogu da odgovore na napadačkim pozicijama i koji mogu da igraju u top pet timova Evrope. Nije moguće videti više od trojice napadača u timu, ali nije lepo gledati na klupi pojedince koji zaslužuju da igraju.", rekao je Bufon.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Alegri: Mančester Siti može da osvoji Ligu šampiona

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Sep.2015

LONDON - Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri rekao je uoči utakmice s Mančester Sitijem da je engleski klub jedan od kandidata za osvajanje Lige šampiona...Alegri je istovremeno ocijenio da njegov tim može da računa barem na četvrtfinale elitnog takmičenja..."Siti je među kandidatima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.