Brodarac u prolećnom delu Lige šampiona

Izvor: B92, 22.Nov.2017, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brodarac u prolećnom delu Lige šampiona

Omladinci beogradskog Brodarca plasirali su se u osminu finala Lige šampiona za mlade.

Posle 1:1 u prvoj utakmici sa prvakom Gruzije, ekipom Sarbutala, Brodarac je u revanšu odigrao 2:2.

Za pobednike Omladinske lige Srbije golove su postigli Aleksa Pejić u 20. i Uroš Lukić u 58. minutu, za domaći tim pogađali su Kokreidze u 79. i Tabatadze u drugom minutu sudijske nadoknade vremena ali je Brodarac prošao zahvaljujući većem broju golova postignutih u gostima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Žreb osmine finala biće održan 8. februara u Nionu, a rival Brodarcu biće jedan od pobednika osam grupa. Učešće u nokaut fazi obezbedili su, za sada, Liverpul i Mančester Siti.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prvi srpski tim obezbedio evropsko proleće

Izvor: MozzartSport.com, 22.Nov.2017

Brodarac u plej-ofu UEFA lige mladih timova..Srpski klupski fudbal već ima tim koji je obezbedio evropsko proleće. U pitanju su omladinci Brodarca, koji su u revanš meču druge runde UEFA lige mladih odigrali 2:2 sa Saburtaloom iz Gruzije i obezbedili plasman u plej-of, pošto je u prvoj utakmici...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.