Borjan: Ponosan sam na saigrače i “delije”

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan: Ponosan sam na saigrače i “delije”

Kad svuda vri, na terenu i tribinama, Milan Borjan je potpuno hladan. Sjajnim intervencijama uliva sigurnost crveno-belima. Ovaj odlični golman je u velikoj meri zaslužan za novi plasman u Ligu šampiona.
Kvota naše kladionice na igru 2-3 gola u meču Bajern – Crvena zvezda je 2.55.
Tri godine zaredom smo u grupnoj fazi evropskih takmičenja, mislim da ni sami nismo svesni šta smo uradili. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Doneli smo ogromnu radost zvezdašima i celoj Srbiji. Ponosan sam na celu ekipu i na navijače koji su bili naš 12. igrač. Dugo su čekali ljubitelji fudbala u Srbiji da neki naš klub gledaju u najelitnijem evropskom takmičenju. Izuzetno sam srećan što smo mi prva srpska ekipa koja se drugi put zaredom takmiči u ovakvom formatu Lige šampiona. Vreme je da se srpski fudbal vrati na stare staze uspeha – rekao je Borjan.
U grupi B Lige šampiona crveno-beli igraju sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom.
– Bogatiji smo za evropsko iskustvo od prošle godine. Izvukli smo pouke i sada znamo na kom nivou se igra fudbal u Ligi šampiona. Stručni štab radi odličan posao, kvalitetno analizira svakog protivnika i to će mnogo da nam znači. Daćemo sve od sebe da obradujemo naše navijače. Odmerićemo snage sa najkvalitetnijim evropskim ekipama i svi sa nestrpljenjem očekujemo početak grupne faze.
Završnica meča s Jang Bojsom nije bila za one sa slabijim srcem.
– Bilo je napeto, ali posle završnice u Kopenhagenu mislim da smo postali još otporniji. Šalu na stranu, bili smo potpuno fokusirani. Imali smo rezultat koji nas vodi u grupnu fazu Lige šampiona i jedino je bilo potrebno da smireno privedemo meč kraju. Uspeli smo da ostanemo mirni i doneli smo ogromnu radost našim navijačima.
Odličan je Borjan bio u kvalifikacijama za LŠ. Verovatno je bio i najbolji Zvezdin pojedinac.
Kada igrate u Crvenoj zvezdi nema potrebe za dodatnom motivacijom. Svaki novi dan je novi izazov. Bogata istorija i ogromna armija navijača su ono što nas obavezuju da u svakom trenutku dajemo sve od sebe. Prijaju pohvale na račun moje igre, ali najvažnije je da je ekipa uspešna – zaključio je Borjan.

The post Borjan: Ponosan sam na saigrače i “delije” appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.