Bizaran gol Dušana Tadića (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 14.Sep.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bizaran gol Dušana Tadića (VIDEO)

Navikao nas je Dušan Tadić na golove u dresu Ajaksa, ali ovaj protiv Herenvena u šestom kolu Eredivizije pamtiće verovatno do kraja života. Hoće ga lopta i mreža.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Ajaksa protiv Lila u Ligi šampiona je 1.55.
Naime, igrao se 14. minut meča na “Johan Krojf areni”. Slobodan udarac sa 16 metara izveo je iskusni napadač Jan Klavs Huntelar. Srbin je smetao gostujućem golmanu, stao je pored živog zida gostiju.
Sagao se >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << neposrednu pred šut, ali ga je lopta pogodila u leđa i završila u mrežu. Kad hoće – onda stvarno hoće. Trenutno, u Amsterdamu je 1:1.
Pogledajte ovaj bizani gol našeg asa!

Članak Bizaran gol Dušana Tadića (VIDEO) se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Bizaran gol Dušana Tadića (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duća nastavio da rešeta u dresu "Kopljanika", novi gol je pravo čudo! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Sep.2019

Srpski fudbaler strelac prvog pogotka na meču u Amsterdamu...Fudbaleri Ajaksa dočekali su Herenven u šestom kolu Eredivizije, a nakon 14 minuta igre stigli su i do prednosti...Huntelar je izveo slobodan udarac sa ivice kaznenog prostora, pogodio je u glavu Dušana Tadića, od kojeg se lopta odbija...

Nastavak na Sportske.net...

PREMIJER LIGA Vilson junak Bornmuta

Izvor: 011vodič.com, 15.Sep.2019, 17:02

Bornmut je naneo drugi poraz u sezoni Evertonu. Ekipa sa Vitali stadiona slavila je 3:1, najviše zahvaljujući Kalumu Vilsonu, dvostrukom strelcu.. Kladionica MaxBet nudi kbvotu 2,55 na pobedu Aston Vile protiv Vest Hema.. Igrao se 23. minut kada je domaćin izveo korner. Lopta je “šetala” pred...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.