Bez dileme - Skauzer najbolji!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020, 12:16

Bez dileme - Skauzer najbolji!

Veliko priznanje za defanzivca.

Liverpul je uspeo da prekinu svoj istorijski niz bez titule u domaćem prvenstvu.

Jirgen Klop je uspeo da razbije 'prokletstvo' u veoma ubedljivom maniru, jasno da će većina igrača šampiona poneti i individualna priznanja.

Prvo u nizu jeste priznanje za najboljeg mladog igrača u Premijer ligi. Nagrada je pripala Trentu Aleksandru-Arnoldu, može se reći i zasluženo.

Mladi desni bek je za konkurenciju imao Marsijala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rašforda i Grinvuda iz Mančester Junajteda, ništa mu nije mogao ni Čelsijev duo u vidu Maunta i Pulišića. Tu su bili još i Džek Griliš iz Vile i Din Henderson iz Šefild Junajteda.

Trent je imao sezonu za pamćenje, u PL je zabeležio 13 asistencija tek jednu manje od De Brujnea. Englez je pravi plejmejker po desnom boku a pokazao je da su mu i prekidi odlični.

Zasluženo najbolji!

Merseyside's Finest™️@trentaa98 is your @TAGHeuer Young Player of the Season 🙌#PLAwards pic.twitter.com/70VFJAV0de

— Premier League (@premierleague) August 14, 2020
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Aleksander-Arnold najbolji mladi igrač Premijer lige

Izvor: RTS, 14.Avg.2020

Desni bek Liverpula Trent Aleksander-Arnold izabran je za najboljeg mladog fudbalera u Premijer ligi, u prvom izboru u konkurenciji igrača do 23 godine. . Engleski reprezentativac priznanje je zaslužio nakon sjajne sezone u kojoj je sa četiri gola i 13 asistencija doprineo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.