Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2021, 14:17

Bez Lige šampiona nema ni Ronalda

Juve neće moći da plati Portugalca ako ostane van TOP 4 na kraju sezone...

Andrea Pirlo je izgleda ipak preživeo. Ako je verovati izveštajima koji pristižu sa Apenina mladi stručnjak je jutros obavio razgovor sa čelnicima Juventusa i dogovoreno je da ostane na klupi do kraja sezone. Podsetimo, bilo je govora da bi na Pirlovo mesto već od srede mogao Igofr Tudor, ali očito da će smena sačekati još koju nedelju.

Posle svega teško je očekivati da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pirlo mogao da ostane makar i obezbedio Ligu šampiona, u šta nakon poraza od Milana mnogi sumnjaju. U krajnjem slučaju, Stara dama se više ništa ne pita, pošto je skliznula na petu poziciju. Sve i da dobije poslednja tri meča biće joj potreban neki kiks Napolija...

A bez Lige šampiona nema ni Kristijana Ronalda - podvlače italijanske kolege.

Kako se navodi, Juve će ako ne uđe u elitno takmičenje ostati bez značajnih prihoda i u tom slučaju neće moći da finansira Ronaldovu platu koja na bruto nivou iznosi 32.000.000 evra. Jasno, pita se ponešto i sam Portugalac. Zvuči prilično neverovatno da Kristijana nema u Ligi šampiona iduće sezone. Svakako da ni on ne bi imao želju da ostane i igra Ligu Evrope, zbog čega je već kontaktirao svog menadžera Žorža Mendeša.

Međutim jedan od najpoznatijih svetskih agenata za sada ne uspeva da Ronaldu pronađe klub koji će mu obezbediti slična primanja kao u Torinu, pišu Italijani.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.