Beograd iznenadio šampiona u Pioniru!

Izvor: B92, 26.Nov.2016, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd iznenadio šampiona u Pioniru!

Hokejaši Beograda ostvarili su najveću pobedu u svojoj debitantskoj sezoni, nadigrali su šampiona MOL lige rumunski Brašov 3:1 u Pioniru!

Uprkos tome što je rumunski tim imao gol prednosti posle prve trećine, "risovi" su kazali neverovatnu snagu u nastavku i potpuno preokrenuli rezultat u drugoj trećini golovima Uroša Bjelogrlića i Samira Salija.

Poslednji period je protekao u potpunoj dominaciji Beograda, a tačku na utakmicu je stavio najmlađi član tima Luka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vukićević.

"Presrećan sam zbog najveće pobede u istoriji Beograda protiv tima kao što je Brašov. Ovo je bila najbolja utakmica koju smo do sada odigrali. Neverovatno sam ponosan na sve moje igrače jer su dali sve od sebe. Arsenije Ranković je imao sjajan meč I njegove odbrane su bile sjajne. Sada čekamo Galac u nadi za nova tri boda", rekao je trener Beograđana Krister Dreberg.

Trener gostujuće ekipe nije krio razočaranje nakon poraza.

"Pričali smo o ovom meču celi dan I razočaran sam zbog ishoda. Beograd je tim koji nije imao šta da izgubi I to su nam dokazali. Nisam zadovoljan zbog isključenja, ali mislim da smo zaslužili da izgubimo", Beograd igra već u subotu u 18 časova protiv Dunareje Galac.

Beograd je i dalje poslednji na tabeli, ima 13 bodova, jedan manje od Mirkuree, ali je prvi put ove sezone dobio dva meča u nizu, jer je pre pet dana nadigrao Fehervar posle produžetka.

"Risovi" u sledećem meču čekaju Galati, već u subotu u Pioniru.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.